The Heroes of Telemark

The Heroes of Telemark

Suntem în 1942 şi Norvegia este sub ocupaţie nazistã. O rolã de microfilm cu detalii şocante, este “scoasã” din incinta laboratoarelor uzinei de apã a oraşului Rjukan. Este prima dovadã pentru alliați, cã Germania este mult avansatã în cursa obţinerii practice a procesului de fisiune nuclearã. Filmul, inspirat de un fapt real, redã aventurile prin care trece grupul de luptãtori ai rezistenţei norvegiene, conduşi de liderul lor Knut Straud şi ajutaţi de doctorul în fizicã, Rolf Pedersen. Prin acţiunea lui curajoasã, grupul trebuie sã schimbe cursul rãzboiului şi sã salveze civilizaţia. Partizanii norvegieni reuşesc sã distrugã doar parţial instalaţiile germane de producere a apei grele – un material atât de vital pentru producerea primei bombe atomice. Ultima lor şansă este sã scufunde feribotul, cu care este transportat în Germania tot stocul de apã grea obţinut în uzina norvegianã…

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 11m1965

  • NETUSubtitrat Romana - SD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0