The House

The House

Filmul urmărește povestea unor părinți aflați în dificultăți financiare și care își deschid un cazinou ilegal în subsolul casei lor, pentru a face rost de bani.
Atunci când fiica lor este acceptată la universitate, Scott  și Kate Johansen  sunt cei mai fericiți părinți și doresc să sprijine din toate punctele de vedere visurile și viitorul promițător al fiicei lor, Alex . Curând, entuziasmații părinți descoperă ca nu mai dispun de suficiente fonduri pentru ca fiica lor să poată merge la universitate. Aceștia devin disperați să recâștige banii pierduți, astfel încât fiica lor să-și poate urma visul de a studia, chiar dacă asta implică să abordeze o cale periculoasă și deloc legitimă. Cum pentru fiica lor, aceștia sunt dispuși să facă orice este necesar, cei doi decid să înceapă o afacere cu un cazinou ilegal în subsolul casei, cu ajutorul vecinului lor Frank . Cu toate acestea, afacerea lor devine o harababură plină de peripeții, punându-le la încercare limitele și răbdarea pentru a-și atinge scopul propus.
Vor reuși ei să sprijine visul fiicei lor?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 28m 2017

  • NETUSubtitrat Romana - HD

Daca nu va descurcati cu site-ul dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.
Am adaugat sectiune de cereri, daca nu gasiti ceva pe site dati un click aici

Info
Distributie
Comentarii 0