The Kindergarten Teacher

The Kindergarten Teacher

Lisa Spinelli este o profesoară din Staten Island care este neobișnuit devotată elevilor ei. Când descoperă că unul dintre copiii ei de cinci ani este un minune, devine fascinat de băiat, riscându-și în cele din urmă familia și libertatea de a-și hrăni talentul.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 36m 2018

  • NETUSubtitrare Engleza - HD
  • MixdropSubtitrare Engleza - HD
  • JetloadSubtitrare Engleza - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/70401/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/2/70401/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La playerul NETU este necesar sa dati click intai pe butonul de play in cercul alb apoi pe cel galben ca sa functioneze. Este o metoda anti-roboti! De asemenea, daca aveti adblock este posibil sa nu functioneze.

SUBTITRARI (!) Daca nu va apare subtitrarea dati click pe butonul CC de la player si alegeti "romanian" sau ce variante aveti. Daca nu este romana inseamna ca nu aparut inca!

Daca intampinati o problema intrati pe pagina Informatii / Ajutor unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0