The Last House on the Left

The Last House on the Left

În noaptea în care ajung într-o retrasă cabană din Collingwood, Mari şi prietena ei sunt violate de un evadat şi de banda lui de infractori. Cand părinţii lui Mari află ce s-a întâmplat, răzbunarea pe cei care le-au violat fiica devine mai importantă decât orice. Iar destinul le îndeplineşte dorinţa: violatorii se adăpostesc într-o casă a familiei lui Mari. Ei vor ajunge curând să regrete din tot sufletul că au intrat în “ultima casă pe stânga”.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

1h 50m2009

  • NETUSubtitrat Romana - HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0