The New Mutants

The New Mutants

Noii Mutanti: Cinci tineri mutanți, care doar își descoperă abilitățile în timp ce sunt ținuți într-o instalație secretă împotriva voinței lor, luptă pentru a scăpa de păcatele lor din trecut și pentru a se salva.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (29 voturi, medie: 4,45 din 5)
Încarc...

1h 38m 2020

 • NETUSubtitrat Romana - HD
 • DoodStreamSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/96308/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 4

 • gigi - 23 martie, 2021

  Fain film
  Davieboy nu e pt tine ca nu e cu manele nui asa ?? :)))

 • FSGratis - 06 noiembrie, 2020

  S-a adaugat versiunea HD.

 • Davieboy - 31 octombrie, 2020

  Un film tampit. Evident facut de un feminist liberal. Nota 2 si lasat repetent. Mai incearca odata la vara!

 • FSGratis - 30 august, 2020

  Filmul este in calitate CAM.
  Cand se va adauga HD si subtitrat in romana o sa anuntam, pana atunci, il pot viziona cei care nu au rabdare deloc, vizionare placuta!