The Sea of Trees - Marea de copaci

The Sea of Trees

Arthur Brennan este un matematician american năpădit de gânduri de sinucidere, care îl poartă tocmai într-o pădure din Japonia, în apropierea muntelui Fuji. Aokigahara, cunoscută drept Marea Copacilor, e o pădure deasă şi misterioasă unde oamenii au obiceiul să meargă pentru a contempla viaţa şi moartea. Arthur se întâlneşte cu Takumi Nakamura , un om de afaceri japonez, aflat într-o călătorie similară. Cei doi încep să meargă împreună, se împrietenesc şi pe parcurs dorinţa lui Arthur de supravieţuire revine, odată cu dragostea pentru soţia lui lăsată în urmă.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 50m 2016

  • NETUSubtitrat Romana - HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0