The Snow Queen 3: Fire and Ice

Снежная королева 3. Огонь и лед

După ce a învins eroic atât regina zăpezii, cât și regele zăpezii, Gerda încă nu poate găsi pace. Visul ei este să-și găsească părinții care au fost odată luați de ei de către Vântul de Nord și să reunească în sfârșit familia. Astfel, Gerda și prietenii ei pornesc într-o călătorie ieșită pentru a-și găsi părinții și pentru a întâmpina noi provocări pe parcurs: descoperă un artefact magic antic al trollurilor, Piatra Focului și Gheață. Din acel moment, lucrurile nu merg conform planului inițial … Va putea Gerda să îmblânzească forțele puternice ale elementelor magice și să-și recupereze familia? Răspunsul va fi dezvăluit în 2016. Aceasta este o poveste care cuprinde tot ceea ce iubești despre Wizart: bunătate, vitejie, prietenie, mister, dragostea cu familia și un final fericit, desigur!

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 3,00 din 5)
Încarc...

1h 20m2016

  • NETUSubtitrat Romana - HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0