The Son of Bigfoot

The Son of Bigfoot

Adolescentul de afară, Adam pornește într-o căutare epică și îndrăzneață de a descoperi misterul din spatele tatălui său de mult pierdut, doar pentru a afla că el nu este altul decât legendarul Bigfoot! El s-a ascuns adânc în pădure ani de zile pentru a se proteja pe el și familia sa de HairCo., O corporație gigant dornică să deruleze experimente științifice cu ADN-ul său special. Pe măsură ce tatăl și fiul încep să se ocupe de timpul pierdut după necredința inițială a băiatului, Adam descoperă curând că și el este înzestrat cu superputeri dincolo de imaginația sa. Dar știu puțin, HairCo. este pe coada lor pe măsură ce urmele lui Adam i-au dus pe Bigfoot!

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (5 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

1h 32m 2017

  • NETUSubtitrat Romana - HD
  • JetloadSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/55538/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0