The Swordsman

검객

Tae-yeul, un spadasin în vârstă de treizeci de ani pleacă să-și găsească singura fiică după ce și-a pierdut un ochi. Min Seung-ho, cel mai bun spadasin al dinastiei Joseon alege o viață simplă, după ce a înțeles natura tranzitorie a puterii. Gurutai, cel mai bun spadasin din dinastia Qing aspiră să devină cel mai bun chiar și din dinastia Joseon.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 41m2020

  • NETUSubtitrat Romana - HD
  • DoodStreamSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/105670/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0