The Turning

The Turning

O tânără renunță la meseria de învățător pentru a fi profesoară privată (guvernantă) pentru o tânără moștenitoare înstărită care a asistat la moartea tragică a părintelui ei. La scurt timp după sosire, fratele degenerat al fetei este trimis acasă de la internat. Tutorele are câteva experiențe ciudate, inexplicabile în casă și începe să bănuiască că există mai multe din povestea lor.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (9 voturi, medie: 3,67 din 5)
Încarc...

1h 34m2020

 • NETUSubtitrat Romana - HD
 • DoodStreamSubtitrat Romana - HD
 • JetloadSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/77472/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/2/77472/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 4

 • Cristi - 03 mai, 2020

  Deci pot sa stiu si eu ce coliva si pocalu ma sii a fost asta?

 • madalina elena - 01 mai, 2020

  Foarte tare filmul, cu faze interesante si poveste pe masura

 • FSGratis - 28 aprilie, 2020

  A fost adaugata subtitrarea in romana.

 • FSGratis - 08 aprilie, 2020

  Momentan subtitrat in engleza. Nu exista traducere romana, cand apare adaugam!