The Two Jakes

The Two Jakes

Continuare a clasicului Chinatown îl găsește pe detectivul privat Jake Gittes încă bântuit de evenimentele primului film. Angajat de un bărbat pentru a investiga infidelitățile soției sale, Jake se află din nou implicat într-un complot complicat care presupune omor, petrol și chiar unele fantome din trecutul său.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 2,00 din 5)
Încarc...

2h 18m1990

 • NETUSubtitrat Romana - HD
 • MixdropSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/74083/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 3

 • Vasile Munteanu - 18 august, 2020

  Nu merge deloc.

 • gheorghe - 04 aprilie, 2020

  Vedeti ca sunt probleme si cu imaginea si cu sincronizrea filmului.

  • FSGratis - 04 aprilie, 2020

   A fost corupt la conversia pe site-ul de video. O sa ii fac reupload.