There Will Be Blood

There Will Be Blood

Miner nemilos de argint, prospector petrolier, Daniel Plainview se mută în California, bogată în petrol. Folosindu-și fiul adoptat pentru a proiecta o imagine de om de familie de încredere, Plainview îi permite proprietarilor locali să-i vândă proprietățile lor valoroase pentru o pată. Cu toate acestea, predicatorul local Eli Sunday suspectează motivele și intențiile lui Plainviews, începând o feudă care arde lent, care le amenință atât viața.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 38m2007

  • NETUSubtitrat Romana - HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0