Timeline – Prizonierii Timpului

Timeline

În inima frumoasei și istoricei vale a Dordogne (Franța), o echipă de studenți de arheologie și profesorul lor lucrează pentru a descoperi ruinele unui castel din secolul al XIV-lea. Pentru profesorul Edward Johnston, proiectul reprezintă punctul culminant al viselor sale. Cu ajutorul profesorului asistent Andre Marek, fiul său Chris și studenții săi Kate, Stern și François, Johnston a înregistrat progrese deosebite nu numai în săparea castelului La Roque, ci și a unei mănăstiri și a altor structuri din satul din apropiere Castlegard. Dar lucrurile sunt pe cale să nu funcționeze … Profesorul Johnston este suspect de binefăcătorul săpăturii – International Technology Corporation, condus de Robert Doniger – și se îndreaptă spre New Mexico în căutarea de răspunsuri.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 56m 2003

  • NETUSubtitrat Romana - HD
  • UserloadSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/121504/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La playerul NETU este necesar sa dati click intai pe butonul de play in cercul alb apoi pe cel galben ca sa functioneze. Este o metoda anti-roboti! De asemenea, daca aveti adblock este posibil sa nu functioneze.

SUBTITRARI (!) Daca nu va apare subtitrarea dati click pe butonul CC de la player si alegeti "romanian" sau ce variante aveti. Daca nu este romana inseamna ca nu aparut inca!

Daca intampinati o problema intrati pe pagina Informatii / Ajutor unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0