To All the Boys: Always and Forever

To All the Boys: Always and Forever

Totul a început demult cu o scrisoare de dragoste și a devenit o poveste de iubire. Ce-i așteaptă în viitor pe Lara Jean și pe Peter?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (4 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

1h 49m2021

  • NETUSubtitrat Romana - HD
  • DoodStreamSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/107955/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 1

  • CAtena - 13 februarie, 2021

    Filmul a fsot incredibil!Parca ma face sa vreau sa fiu si eu indragotita sau m-a facut sa vreau sa ii spun persoanei pe care o plac sa ii sun ce simt pentru el chiar daca e riscant.Dar nu mori daca esti respins.Nu?:))