Tres metros sobre el cielo-Trei metri deasupra cerului

Tres metros sobre el cielo

Povestea a doi tineri care aparțin unor lumi diferite. Este cronica unei iubiri improbabile, aproape imposibile, dar inevitabile târând într-o călătorie frenetică, descoperă prima mare dragoste. Babi (Maria Valverde) este o fată din clasa medie superioară care este educată în bunătate și inocență. Hache (Mario Casas) este un băiat rebel, impulsiv, inconștient, are pofta de risc și pericol întruchipat în lupte interminabile și curse ilegale de motociclete.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (42 voturi, medie: 3,86 din 5)
Încarc...

2h 2m2010

  • NETUSubtitrat Romana - HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0