Un moment d'égarement(One Wild Moment )

Un moment d'égarement

Antoine și Laurent, prieteni vechi, își petrec vacanța în Corsica cu fiicele respective: Louna, în vârstă de șaptesprezece ani și Marie, în vârstă de optsprezece ani. Într-o seară la plajă, Louna îl seduce pe Laurent. Louna este îndrăgostită, dar pentru Laurent nu a fost decât o distragere de moment. Fără să-și dezvăluie numele iubitului ei, Louna mărturisește în tatăl ei, care încearcă prin orice mijloace să descopere cine este iubitul fiicei sale. Cât timp va putea fi ascuns secretul?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

1h 45m 2015

  • NETUSubtitrat Romana - HD
  • OkStreamSubtitrat Romana - HD
  • JetloadSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/67355/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/2/67355/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0