The War with Grandpa

The War with Grandpa

Peter e încântat de faptul că urmează să locuiască nu numai cu părinții săi, ci și cu buincul Jack, de care era foarte apropiat. Asta până când trebuie să se mute in podul care îi trezea coșmaruri, pentru a-i lăsa camera sa noului venit. Dar Peter nu se va da bătut așa de ușor și adunându-și prietenii vor încerca cu toții să îl scoată din sărite pe bunic, printr-o serie de farse care mai de care mai creative. Însă Jack nu e dispus să piardă și cât de repede îi declară război băiatului, întorcând casa cu susul în jos. Întrebare rămâne însă: se va da Peter bătut în fața bunicului sau va reuși acesta să își recupereze camera, câstigând razboiul?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (15 voturi, medie: 3,87 din 5)
Încarc...

2h 21m 2020

 • NETUSubtitrat Romana - HD
 • DoodStreamSubtitrat Romana - HD
 • Ok StreamSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/96204/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/2/96204/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 5

 • Tudor* - 25 septembrie, 2020

  merita vazut filmu

  • Stefan - 27 ianuarie, 2021

   unde pot gasi subtitrare in romana ca sa-l descarc ?

 • Tudor* - 25 septembrie, 2020

  e fain filmu

 • FSGratis - 04 septembrie, 2020

  S-a adaugat subtitrare in romana.

  • Tudor* - 25 septembrie, 2020

   merita vazut