Unacknowledged

Unacknowledged

Documentarul prezintă o explorare a prezenței străine pe Pământ și a realității tehnologiei energiei libere suprimate.
Scepticii vor fi surprinși de imagini nemaivăzute, dar mai ales de politica guvernelor și a conspirațiilor de interese, pentru a ascunde faptul că ne-au vizitat alte ființe extraterestre pe Pământ și că există viață pe alte planete…

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

1h 40m 2017

  • NETUSubtitrat Romana - HD

Daca nu va descurcati cu site-ul dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.
Am adaugat sectiune de cereri, daca nu gasiti ceva pe site dati un click aici

Comentarii 2

  • Danny - 07 noiembrie, 2020

    Ioane, multi nu sunt curiosi si nu au rabdare sa stea in fata ecranului si sa urmareasca un documentar de calitate in care se prezinta viata asa cum este. Intra doar sa-si vada serialul si gata. Ai dreptate ce spui tu acolo si este pacat ca lumea nu da importanta asa mare la asa un adevar. Un documentar excelent. BAFTA !!!

  • Ion din deal - 01 noiembrie, 2020

    0 vizionari? ZERO vizionari?? SERIOS???!!! Un film atât de important, realizat de oameni la care ar trebui sa ne închinam drept mulțumire, oameni care și-au distrus viețile ca sa ne spună o mica parte din adevăr… ZERO vizionari?!?!?
    O să-i contactez, să le arăt cum se vorbește cu poporul ăsta… o să le arăt un serial din LAS FIERBINTI, sigur va fi de ajutor…. MM de viață…