Uncertain Glory

Incerta glòria

Front of Aragon, 1937. Lluís (Marcel Borràs), un tânăr ofițer republican destinat unei funcții temporar în lat, întâlnește o văduvă enigmatică de care se îndrăgostește, Carlana (Núria Prims), care reușește să-l păcălească pentru a falsifica un document care o face doamna regiunii. Cel mai bun prieten al lui Lluís, Soleràs (Oriol Pla), un ofițer degradat, descoperă frauda și, în schimbul faptului că nu-l expune, cere să se îndepărteze de bombardamentele din Barcelona, fiul său și soția sa, de la care este. În mod îndrăgostit Când Trini (Bruna Cusí) ajunge în oraș, nu durează mult să descopăr trădarea lui Lluís și stabilește între ei o „stare de război” care va face să se pună toate punctele morale.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 55m 2017

  • NETUSubtitrat Romana - HD
  • JetloadSubtitrat Romana - HD
  • MixdropSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/72513/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/2/72513/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La playerul NETU este necesar sa dati click intai pe butonul de play in cercul alb apoi pe cel galben ca sa functioneze. Este o metoda anti-roboti! De asemenea, daca aveti adblock este posibil sa nu functioneze.

SUBTITRARI (!) Daca nu va apare subtitrarea dati click pe butonul CC de la player si alegeti "romanian" sau ce variante aveti. Daca nu este romana inseamna ca nu aparut inca!

Daca intampinati o problema intrati pe pagina Informatii / Ajutor unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0