X-Men 2

X2

n această continuare a blockbusterului X-Men (2000) este reluată aventura mutanţilor, care fac echipă în acest film cu noi colegi, Ice Man şi Pyro pentru a lupta împotriva unei ameninţări comune la adresa umanităţii şi a mutanţilor. Inamicul lor comun este William Stryker, şi a sa mână dreaptă Lady Deathstrike.
În acelaşi timp Academia Mutanţilor condusă de Profesorul X, este atacată de forţe militare, iar vechiul coleg şi inamic al Profesorului, Magneto evadează din închisoarea de maximă securitate în care a fost lăsat la sfârşitul primului film.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 13m 2003

  • NETUSubtitrat Romana - HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0