X-Men: First Class

X-Men: First Class

Înainte ca Charles Xavier și Erik Lensherr să ia numele profesorului X și Magneto, ei au fost doi tineri care și-au descoperit puterile pentru prima dată. Înainte de a fi dușmani arcați, ei erau cei mai apropiați prieteni, care lucrau împreună cu alți mutanți (unii familiari, unii noi), pentru a opri cea mai mare amenințare pe care a cunoscut-o lumea.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (4 voturi, medie: 4,50 din 5)
Încarc...

2h 12m2011

  • NETUSubtitrat Romana - HD
  • JetloadSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/59999/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0