Xane: The Vampire God

Xane: The Vampire God

Xane, un vampir nemuritor, se întoarce în trecut pentru se salva pe sine, Titus. Xane trebuie să-l salveze pe Tit și să-l oprească de la moștenirea blestemului. Xane este capabil să-și salveze cei dragi, dar loviturile largi ale timpului nu pot fi modificate.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (10 voturi, medie: 2,30 din 5)
Încarc...

1h 58m2020

 • NETUFara subtitrare - HD
 • DoodStreamFara subtitrare - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/85341/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 6

 • angy - 17 iunie, 2020

  acest film nu are subtitrare

  • FSGratis - 17 iunie, 2020

   Nu a aparut inca.

 • F.B.I - 19 mai, 2020

  foarte naspa…. si suntem in 2020 in lok sa vedem un progres vad filme noi foarte foarte proaste ……….

  • d - 01 iulie, 2020

   te aprob total asa film prost regizat nam vazut in viata mea, actorii astia chiar sunt de mana adoua, nau nici o treaba cu jucatul in filme, si regia e varza deci se poate asemana cu o piesa de teatru da nici decum un film

  • angy - 17 iunie, 2020

   acest film nu are subtitrare
   asa film prost nici nu credeam ca se poate face

 • FSGratis - 18 mai, 2020

  Momentan filmul nu are subtitrare, deoarece sunt filme noi le-am adaugat asa pentru cine stie engleza ok, iar cand apare subtitrarea romana o s-o adaugam.
  Vizionare placuta!